Härlig dag - barnloppis, fotoframkallning i Lund, pizza & film!



Har haft en skön dag som började med barnloppis i Folkets Park med söta kompis K (som också är mamma till min sambos brorson S). Det regnade men det gjorde inget. K fyndade saker för 60 kr sammanlagt, bla en finfin skjorta för 10 kr och en höstjacka för 10 kr!! Lille S kommer att bli så söt i dessa plagg!

Efter det åkte jag, K & S till Lund för att framkalla foton på mitt gamla jobb, Mattssons Foto. Kul att träffa mina gamla arbetskamrater igen. Saknar faktiskt det jobbet lite när jag är där. Gillade verkligen att jobba med foto, framkallning, sälja ramar, printa canvas osv. Men jag visste att jag inte kunde jobba mig uppåt där tyvärr. Och jag trivs på mitt nuvarande jobb jättebra! :)

Vi fikade i alla fall på Espresso House medan vi väntade på framkallningen. Åt grillad "ham & cheese"-macka & drack en caffe latte på soyamjölk med vanilj. Så gott!
(Jag är lite laktosintolerant, därav soyamjölken).

Kvällen har spenderats hos K tillsammans med vår fina kompis L då våra sambosar är på Casino Cosmopol och spelar poker. Vi har ätit pizza och tittat på "Mamma Mia". :D

Sitter nu hemma & lyssnar på Abba!!


Lämna gärna en härlig kommentar!

Kommentera gärna! Tack!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0