Fotoprojekt frukt

Mitt lilla projekt att fota frukt som ska bli en läcker canvastavla i vårt kök är strax klart! Såhär kommer den nog att se ut. Jag köpte lite olika frukter som skulle se snygga ut ihop och vara i olika färger och former. Som bakgrund har jag använt två skärbrädor från Ikea samt ett svart och ett vitt papper. Får hoppas att det blir snyggt som canvas nu! :)



Jättegod potatislimpa!

Denna och en till bakade jag för en vecka sen. Ungersk potatislimpa heter det. Sååå gott! Det tog slut fort. Måste baka mer nu inom en snar framtid. :D



Sköna sängen

Lilla sötisen på morgonen när hon har vaknat. Hon har sparkat av sig täcket, dragit av sig strumporna och ligger och snackar för sig själv och sparkar en massa. :)



Lite vinter i Skåneland

Såhär härligt och vackert var det ute för någon dag sedan.









Redan sett Snödroppar




Såg Snödroppar på gårdagens prommis! Känns ju skumt och lite tidigt...

Så liten!

Mitt lilla hjärta är snart 6 månader ju! Och shit vad liten hon var när hon var nykommen! Här är en bild som är tagen dagen efter hon föddes. Sötis!



Nytt vagnsdjur :)

Köpte denna söta lilla sak till lillans vagn igår. Hitta den på KappAhl för 30:-. Söt!



Såg ut som vår idag!

Såhär såg det ut på dagens promenad. Helt soligt och vårigt! Nice!







Vackert

Två bilder från när vi var hos sambons pappa utanför Söderköping nu i januari och hälsade på. Det är så vackert, lugnt och stilla där ute i skogen! :)





Scones till frulle

Scones bakade jag en morgon för ett tag sedan när sambon var hemma. Har fått tips innan att man kan göra scones i muffinsformar så blir de mer lagom att äta. Jag tycker oftast att de blir för stora när man gör dem på plåt. Men dessa blev superbra! Vi orkade ju bara två var (blev 12st) så resten frös jag in. Blev jättebra att ta upp och tina dem sen. Gott!



Vita bokstäver

Köpte små bokstäver i trä på Panduro för ca 8 kr /st. Har målat dem vita nu och ska sätta upp dem på Liahs rum någonstans. Tycker det är så himla fint med bokstäver. :)



Big blue beautiful eyes

Min underbart söta lilla dotter! ♥
Idag blir hon 5 månader!



Shoppat på rean hos Polarn & Pyret

Sambon fick ett presentkort av kollegorna på sitt jobb när Liah föddes på Polarn & Pyret. Jag har varit där inne flera gånger men aldrig hittat nåt som jag gillar. Så nu på rean tänkte jag att nu passar jag på! Tycker de är ganska dyra nämligen. Och jag hittade faktiskt några saker som jag gillade! Perfekt! :D



Lugnt nyår 2011/2012

Jag, sambon och lill-tjejen firade Nyår själva här hemma. Lugnt och skönt! Vi lagade 2-rätters middag med advocado- och räk-cocktail som förrätt och ugnsbakad oxfilé med chevresås och potatisklyftor till. Så gott! Oxfilén blev perfekt röd! :)

Efter att sötnosen lagt sig så mös jag och sambon i soffan med kaffe och lite godis. Kollade på tv och snackade. Hade en brasa igång. Och vid tolv-slaget så gick vi ut på baksidan och klättrade upp på garage-taket och kollade på alla fyrverkerier därifrån. Vår duktiga lilla tjej sov rakt igenom allt. Hihi! :)

Bilden på elden nedan har sambon fotat med hjälp av stativ.





Framkalla bilder


Stå

Lilla hjärtat gillar att stå upp. Därför skaffade vi en gåstol som hon verkligen gillar. Hon kan inte gå i den än men hon gillar att stå upp och leka med sina saker i den. Vi köpte den begagnat av en kollega till sambon för 150 kr. Perfekt!

Men jag vill inte att hon ska ogilla att ligga ner så varje dag så får hon träna att ligga på mage också. Och på rygg så klart! :D



Vackra detaljer


Sötisens första Converse

Dessa söta små Converse fick Liah av en kompis till oss på Julafton. Så söta! Man smälter ju. Hihi!



Jag & lillfisen

Såhär fina var vi på Julafton!



Julafton 2011

Här kommer lite bilder från Julafton. Mest mat-bilder, hehe! Vi var runt både i Oxie på julfrukost och sen lunch i Kågeröd. Och på em/kväll var vi tillbaka hemma hos oss och firade. :)

Bland våra paket längst ner så var de flesta till Liah. Vi vuxna köper inte paket till varandra. Förutom jag och sambon som köpte till varandra. :D











RSS 2.0