Sötnosar!

Min sambos underbara brorsöner när de var och hälsade på för ett tag sedan. :)
Vackra färger

Lite skön grön paprika och röd lök!


Egna Macarons !

För någon vecka sen testade jag att baka egna Macarons. De har ju blivit så populära nu och jag undrade hur de smakade. Var lite pilligt att baka dem, och fy vad mycket socker! 4,5 dl florsocker i smeten!!

Men goda är de i alla fall! Jag gjorde dem dock inte i så fina färger som de går att köpa i. :)

Se bilder på andra Macarons här.


Vår ena inneboende gäst ...

... är denna fina herren! Han har flyttat in temporärt tillsammans med min ena syster hos oss. Dock får missen endast röra sig i köksdelen och syrrans rum, då vi inte vill ha massa orange hår i soffan och våra sängar.

Men söt är han! :)
Och han syns även uppe i min header.


Självporträtt - jag!

Jag ute på promenad i solen! Så skönt och friskt. :)


Blå blå himmel & en liten måne


Sovande sötnos !

Min sambos söta minsta brorson som sover gott! :)


Förtrollande trollslända

En vacker trollslända som hade landat i trädgården i somras. Antingen mådde den dåligt eller så var den trött, för den satt helt still väldigt länge. Och det brukar de inte göra! :)
.
Visar den både i färg och sv/v.
.

Mera blommor och grönska

Jag kan inte låta bli att visa blommor här i bloggen! Så mycket roligare än det tråkiga och gråa vädret som vi har just nu...
.

Vacker grind i Turkiet

Sol & värme! Färg & form! Vackert...
.

Längtar tillbaka till Thailand ...

Bilden är fotad i Thailand 2007, på en rundtur vid Phi Phi Islands. Härlig sand och varmt vatten. Längtar tillbaka så himla mycket! Värmen, människorna, maten...
.

Blått & rosa

Det får bli en bild till på härliga blommor. Har inte haft någon inspiration att fota nu på två månader nästan. Har mest blivit vardagsfoton. Längtar tills alla vårblommor kommer upp!


Min fina ljusbord!

I helgen så köpte jag äntligen ett "Marockanskt ljusbord". Det är ju såklart inte från Marocko, men det kallas så. Har tänkt länge på det men inte hittat just det jag vill ha. Men nu så! :)Färglatt


Vattenspegling

Sitter på jobb och ska snart äta frukost. :) Kom på att jag hade lagt upp en bild men inte publicerat den. Så den kommer här. Fotad utanför Norrköping vid sambons pappas hus. Vackert och stilla vatten. Och lite rost på det!
.

Bubbles !

Läskande bubblor... :)


RSS 2.0