Katter - underbara

Katter är ett av mina favoritdjur. Som jag skrivit innan så tycker jag det är fruktansvärt kul att fotografera djur, och särskilt katter. De kan verkligen få till vissa uttryck som visar deras sinnesstämning. Här är en kompis katt. Jag invaderar hans utrymme och jag tror att han är skeptisk till kameran. :)

katt03
katt02
katt01
Foto: © Lionfish

Underbara Liseberg!

Jag vill verkligen ta en dag i sommar och åka till Liseberg. Det är så mysigt där och så jäkla kul att åka de olika åkattraktionerna! Och så ska det såklart vara soligt och varmt så man kan åka Flumeride och Kållerado utan att tänka på att man inte ska bli blöt. Hehehe!

liseberg1
liseberg2
Foto: © Lionfish

Liten tävling

Jag läser Engla´s Showroom ganska ofta och nu tänkte jag för en gångs skull vara med i en av hennes tävlingar. Man kan vinna ett presentkort på Ljuva Ting. :)

tavlingEngla
Foto: Ljuva Ting
Kollage: © Lionfish

Tips till badrummet!

Om man är på gång att renovera sitt badrum kan man ju välja mellan hur många färger som helst på sitt kakel. Men man kan även välja att ha andra dekorationer. Till exempel som ett par som vi känner som kaklade sitt badrum i beiget med snäckor i. Underbart fint! Det gör att man inspireras själv att tänka utanför ramarna. :)

badrum01-liten
Foto & montage: © Lionfish


Fluffiga vänner

Det är så kul att fotografera djur. De har verkligen personlighet! Och aldrig är de stilla så att man kan fotografera dem som man hade tänkt sig. Jag & sambon har inga djur men blir det hus så blir det nog hund. :)

katt05
kanin01
Foto: © Lionfish

Lyx i badrummet

Den dagen som jag & min älskade sambo skaffar hus så ska jag ha lite lyx i badrummet i form av att ha hårfönen upphängd på väggen, precis som hos hårfrisören! Hittade dock ingen bra bild på nätet, men denna får duga.

blowdryer1
Foto: Hittat på internet

Blommor & bin!

Jag älskar verkligen våren när alla blommor slår ut och det börjar lukta gott överallt. Så mycket färger. Och det blir särskilt vackert i solljuset och mot en blå himmel! Ljuvligt!

blomma1
blomma2
Foto: © Lionfish


Vackert & Gott

Älskar fina dukningar och denna turkosa färgen på fatet är underbar! Dessutom är ju Sushi gott.

sushi
Foto: © Lionfish

Smygreklam åt Espresso House...

Underbart väder, skön utsikt & en kaffe i min hand!

kaffe01
Foto: © Lionfish


Solskenssöta bär

Finns det något bättre än att plocka egna odlade jordgubbar? Eller andra bär och frukter? Det är verkligen en njutning när alla olika bär dyker upp i affärerna nu! Färska & söta! Har redan sniffat på svindyra jorgubbar...

berry01
berry02
Foto: © Lionfish

RSS 2.0